Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc;
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola);
  • -50 g de smântână;
  • -50 g de unt;
  • -2 linguri de ulei;
  • -sare și piper după gust;
  • -50 ml lapte;
  • -o legătură de mărar.

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.

Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise