Muschiulet de porc,cu salata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de porc,cu salata

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc.
  • 3 bucatele de carnat afumat de porc.
  • 1 kg cartofi(cartofi de salata).
  • 1 salata mare.
  • 1 limeta(pentru zeama).
  • Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri)
  • 4 andive.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 6 sau 7 bastonase de surimi.
  • 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Mod de preparare

Muschiuletul de curata daca are pielite si se pregateste pentru pus pe gratarul cu capac si apa.Imi umezesc mainile cu ulei de masline extravirgin si ung foarte bine bucatile de muschiulet,ca sa iasa mai suculent,sa nu se arda sau sa nu fie prea uscat.Langa muschiulet am pus si 3 bucatele de carnat de porc afumat(din productie proprie de la tara).Curatam cartofi si ii taiem(eu am un aparat special si ies zimzati pe margini) si apoi ii punem in ceaunul cu ulei deja incins.Cartofii intotdeauna ii prajesc in ulei de palmier nehidrogenat.Separat curatam andivele,salata,ridiciile si taiem si surimi (cam de 1cm ), le punem pe toate intr-un castron,asezonam cu ce condimente dorim si punem si 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Aranjarea pe farfurie ramane la aprecierea fiecaruia.Muschiuletul sta pe gratar in jur de 40 de minute,20 de minute pe fiecare parte.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise