Carnea se spala, se scurge, se zvinta si se taie bucati mici; ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu adaos de putina apa. Cartofii se curata, se spala pe jumatate, se scurg si se racesc. Carnea impreuna cu cartofii, ceapa si verdeata se tree prin masina de tocat. La compozitia rezultata se adauga doua oua batute, piperul macinat si sarea. Se amesteca componentele pina ce devin o pasta ornogena care se intinde pe planseta de lucru, asezind ouale fierte la mijloc, dupa care se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pensuleaza cu ou si se introduce la cuptor pentru cca 50 minute. Se mai unge cu ou deasupra spre sfirsit si daca este bine patrunsa in interior, se scoate tava si se portioneaza una sau doua bucati la portie. Se serveste in farfurie sau pe platou, cu diferite garnituri de legume si salate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii