Se intinde putin muschiuletul.
Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare, maghiran si piper.
Se intinde o bucata potrivita de prapur (se tine inainte un pic in apa cu otet, apoi se clateste in mai multe ape reci), apoi se asaza jambonul, deasupra cascavalul si apoi muschiuletul, se impacheteaza in prapur si apoi se frige (de preferat pe gratarul cu carbuni) pe gratar, asezat intai cu partea unde am strans prapurele, partea muschiului de porc, apoi se intoarce cu partea unde este jambonul.
Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura de orez sau legume trase la tigaie in unt.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii