Muschiul se inteapa cu un cutit incepand de la un capat si iesim la capatul celalalt,bagam carnatul usor sa nu se rupa,apoi legam muschiul cu ata mai groasa sa iasa cumva rotund.Il punem in tava cu 200g apa,apoi punem peste muschi ulei,sare,piper,busuioc,usturoi si dam la cuptor 40 min pe o parte intoarcem muschiul si mai lasam 40min.Il scoatem pe tocator si-l taiem felii,mai lasam 25-30min la cuptor apoi il putem servi.
Garnitura:morcovul se da prin razatoarea mica, ceapa se taie marunt, rosiile se taie cubulete apoi le calim in ulei ,dupa ce s-a calit adaugam orezul(sa fie ca o ciorba de orez ca se unfla),delicat si foaia de dafin.Fierbem 30-35 de minute.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii