Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am topit untul .
Se lasa sa fiarba putin pe ambele parti.Se pun peste muschi ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si toate condimentele.Cand carnea este patrunsa se scoate pe o farfurie si se taie felii cat un deget de groase si se aseaza frumos intr-un vas de yena sau o tava.
In sosul din cratita adaugati mustarul,branza de vaci ,usturoiul tocat marunt,vinul si daca este cazul putina apa calda si mai fierbeti putin pentru a se amesteca (omogeniza)toate ingredientele.Apoi, turnati sosul peste bucatile de muschiulet si introduceti tava la cuptor pana se rumenesc frumos.Va iesi o friptura foarte frageda si cu un gust aparte. O puteti servi simpla sau alaturi de diferite garnituri.
Merita sa incercati…
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii