Vinetele:
Vinetele le taiem in 4 pana aproape de cotor.Le prajim in ulei incins pana se rumenesc si devin crocante.Le punem in marinata cel putin 3 ore.
Marinata:
In 250 ml de apa punem otetul,sarea,piperul,piperul boabe si usturoiul tocat marunt.
Muschiul:
Eu l-am impletit pentru aspect se poate si sub forma de gratar s-au ce forma vrem.Carnea condimentata cu vreo 3 ore dinainte am pus-o intr-o tava antiaderenta (fara ulei).Cand a inceput sa se rumeneasca turnam putin vin.Dupa ce s-a evaporat vinul punem putina bere si e gata cand s-a evaporat berea.(stiti ca vinul fragezeste iar berea indulceste)Se pot servi cu salata verde proaspata.Eu am un soi de salata verde cu margini rosii super gustoasa!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii