se spala muschiul de vita si se taie pe fibra pana ajunge ca o batista mai mare de grosimea degetului mare.si se pune la marinat in mustar,sos de soia si bere.
intre timp tocam ingredientele pentru umplutura.
dupa o ora se umple muschiul cu legumele si oul tocate se pune in tava si se unge cu ulei.eu l-am legat cu scobitori daca nu se ruleaza perfect cat sa stea rulada. se baga la cuptorul preincalzit si se lasa la copt 35-45 de minute la foc mic.
se poate servi atat rece cat si cald
Pofta mare

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii