Mare atentie, va rog :muschiul de vita sa se prajeasca la foc mic,fasolea verde,si sosul de ciuperci la fel. Sosul de ciuperci facut la foc mare se afuma datorita porilor continuti de acestea care se \'\'evapora\'\' sa ii zicem asa.
Puneti muschiul de vita la prajit intr-o tigaie cu putin ulei la foc mediu.
Fasolea verde o puneti la fiert intr-o alta tigaie cu putina sare piper.
Taiati ciuperciile cubulete mici si le puneti intr-o tigaie mai mica la prajit in ulei de masline. Lasati sa se prajeasca pana capata o culoare aurie. In timpul asta mai intoarceti muschiul de vita.
Peste ciuperci puneti smantana vegetala si stafidele si lasati la foc mic sa fiarba.
Fasolea verde dupa ce a fiert, o scurgeti de apa, o puneti din nou pe foc cu ulei de masline, si adaugati sare, piper, oregano si ardeiul rosu taiat fasii subtiri. Caliti-o la foc mic timp de 5 minute iar la sfarsit inainte sa o luati de pe foc adaugati putin sos de soia.
Nu uitati de muschiul de vita sa il intoarceti pe toate partile.
sosul de ciuperci il lasati la fiert pana devine un sos cremos, ingrosat.
Dupa ce muschiul de vita s-a prajit cum doriti luati-l de pe foc, sarati-l si lasati-l 2 minute sa se relaxeze. Puneti pe un platou sosul de ciuperci in mijloc, muschiul de vita deasupra la sos si in jurul muschiului fasolea verde.
Sper sa va fie pe plac.Pofta buna
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii