Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea.
Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora.
Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul iute, le taiem rondele, scoatem vasul cu carne de la frigider, adaugam legumele, condimente dupa gust, vinul, uleiul si apa cat sa acopere carnea.
Acoperim cu folie si dam la rece 24 ore, din cand in cand intoarcem carnea in marinada.
Intr-o tava (eu am tapetat cu hartie de copt) adaugam carnea, crengutele de rozmarin si 1/2 din marinata in care a stat carnea. Acoperim cu folie de aluminiu.
Dam la cuptorul incalzit la 220 g 15 min, timp in care carnea va face o crusta, dam focul la 170-180 grade C si lasam cca 3 ore,
Din ora in ora intoarcem carnea in marinata, in ultima jumatate de ora indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos, verificam daca este gata cand furculita intra usor in carne.
In sosul ramas de la marinata eu am facut cartofi cu rozmarin la cuptor.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii