1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult.
2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată foarte subţire, se ruleza şi se fixează cu o scobitoare.
3. Rulourile astfel obţinute se aşează într-o tavă se toarnă peste puţin ulei de măsline iar pe fiecare bucată punem un cubuleţ de unt. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor la foc mediu aproximativ 75 de minute.
4. Verificăm dacă carnea este suficient de pătrunsă şi fragedă îndepărtăm folia şi lăsăm câteva minute să se rumenească şi în ultimul minut punem peste fiecare bucată de carne o felie de caşcaval şi presărăm puţin busuioc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii