1.Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2.Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se unge cu ulei de masline.Pe o tava tip gratar, se prajeste carnea cate 3 minute pe o parte, pana cand se rumenste usor dar in centru este roz.
3.Intr-un vas termorezistent se pune mazarea, portocala taiata felii, carnea si bucatele de unt.Se aseozneata totul dupa gust si se da la cuptor 30 minute, stropind carnea din cand in cand cu zeama lasata de portocala, apoi se serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii