Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie cubulete iar daca sunt mai mici se pot lasa si intregi, acesatea se pun in ulei si apa, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, se sareaza si pipereaza.
Carnea se prajeste in prealabil in unt cand a prins culoare se scoate si se pune in tava la cuptor langa legume, se verifica din cand in cand, se lasa aproximativ 30 de minute.
Pofta Buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii