Muschiul de vita curatat de pielite se preseaza cu podul palmei pe un tocator, se infasoara cu feliile de bacon care au fost taiate subtiri si se prind cu scobitori. Se pune unt in tigaie 50 g la foc mic se pune muschiul de vita se prajeste pe ambele parti se flambeaza cu coniac, apoi se pun ciupercile spalate si curatate de picioruse taiate felii subtiri, se adauga otetul, mierea, se lasa 5 min sa scada, apoi se ea cealalta parte de unt se tapeteaza prin faina si se pune in sos se amesteca pina se leaga usor.
Se pune sarea, piperul dupa gust (sarea se pune la urma, pt a nu se intari muschiul si a nu-si pierde calitatile nutritive). Se decoreaza cu rosiile cherry si patrunjel verde. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii