Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza.
Se pune gratarul la incins, cand este incins se topeste untul si se lasa sa se incinte si acesta, se pune carnea si se lasa 2-3min pe o parte si pe alta, daca o preferati mai rumenita se lasa 4-5 min pe o parte si pe alta. Se scoate pe o farfurie si se presara deasupra ierburi a la provence, acestea sunt mai multe ierburi dupa o reteta frantuzeasca care confera carni un gust aparte.
Se poate servi cu o garnitura, eu am ales ca garnitura cartofi prajiti.
Cartofi se curata si se prajesc intr-o tigaie in mult ulei sau untura dupa preferinta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii