Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare, piper, busuioc, usturoiul pisat si ulei. Urmatorul pas consta in crestarea muschiului cu cutitul pentru a face mici buzunare in care veti baga usturoiul tocat mare.Se introduce in cuptorul incins cu 10 min inainte, se lasa la foc mic prima ora si la foc mediu ultimele 30de min. Nu uitati sa il vizitati des pentru a-l stropi cu sosul din tava ca sa nu se deshidrateze :) Pofta Mare !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii