1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se unge carnea,se adauga sucul de la 1 portocala,foi de dafin si vin cat sa acopere carnea feliata .Se da la rece o noapte.2)Cartofii se taie in jumate si se fierb pe jumate.3)Carnea se aseaza intr-un vas care merge la cuptorintre feliile de carne se pun feliile de slanina sau bacon.Se pun cartofi(se condimenteazacu sare si piper),ceapa taiata rondele,portocala taiata in 2,ciupercile intregi sau taiate.Se stropeste cu ulei de masline si se acopera cu folie de aluminiu.Dupa 10-15 min,se se ia folia si se da la cuptor,din cand in cand se stropeste cu propriul sos.Cu 5 min inainte de a scoate din cuptor se pune branza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii