1.Cartofii curatati se taie felii,se sareaza , pipereaza si se aseaza intr-un vas de Jena.Se stropesc cu frisca de gatit si se pun in cuptorul preincalzit, la 200*C, timp de 45 minute.Intre timp, fasolea verde se fierbe in apa clocotita cu sare,timp de 15 minute.Ceapa se toaca marunt.
2.In uleiul fierbinte se frig fileurile de carne de porc pe ambele parti 2-3 minute.Se scot din tigaie, se sareaza ,pipereaza si se pastreaza la cald.
3.In uleiul ramas de la frigerea carnii se pune cafeaua si supa de carne cimbrisorul luat de pe ramurele si se lasa sa dea clocot;se adauga jeleul de coacaze si sherry, se da din nou in clocot, apoi se pune amidonul alimentar, amestecat in prealabil cu putina apa rece.Se amesteca si , cand are consistenta unui sos mai gros, se sareaza ,pipereaza si se ia de pe foc.
4.In unt se caleste ceapa si se amesteca cu fasolea fiarta si scursa .Carnea se serveste cu cartofii gratinati, cu garnitura de fasole verde si cu sos.Se orneaza cu frunzulite de cimbrisor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii