Speli carnea si o pui la fiert in zeama de varza, cu 4-5 catei de usturoi. In acest timp cureti hreanul, il dai pe razatoarea cu ochiuri mici si-l amesteci cu mierea, smantana, otetul si potrivesti gustul de sare si piper. Tai apoi slanina bucatele si cureti usturoiul. Dupa ce a fiert carnea, o lasi putin sa se raceasca si o impanezi cu slanina si catei de usturoi. O asezi intr-o tava cu putin ulei, potrivesti de sare si piper si o dai la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a rumenit, o dai la rece, apoi o tai felii si o aduci la masa cu sosul de hrean si garnitura de verzisoare fierte in apa cu sare.
Sfat!
Din cand in cand stropeste carnea cu sosul din tava ca sa nu se usuce cat sta la cuptor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii