Muschiul de porc se prajeste bine pe ambele parti, sau se da la cuptor,eu personal il bag la cuptor in oala de lut cu capac cu cateva linguri de ulei de masline si 50 gr de vin.Muschiuletul il las cam 20 de minute la cuptor cu vinul.Dupa ce ceapa a fost toacata marunt se caleste in uleiul de masline extravirgin. Cand aceasta s-a ingalbenit se adauga peste muschiuletul de porc prajit,sau copt la cuptor se adauga sare, piper si menta uscata.Vasul de lut se da la cuptor la foc domol circa 60 minute. Se serveste cu garnitura de orez si cascaval ras pe deasupra.Cascavalul se pune pe deasupra cu 10 minute inainte de servire.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii