Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul. Am curatat si spalat cartofii. Muschiul l-am crestat iar in acel loc am pus felii de usturoi (din partea alba).Partea verde a usturoiului am lasat-o pur si simplu in tava. Cartofii i-am asezat pe langa carne si am mai adaugat putina apa (cam o jumatate de cana),delikat si ierburile de provence. Am lasat la cuptor pentru 1 ore la 155 grade. Surpriza a fost ca bucata de carne sa se gateasca inaintea cartofilor (chiar daca au fost ei mici) asa ca am scos carnea iar cartofii i-am lasat in tava cu apa si sucul lasat de carne si am mai acoperit tava cu folie de aluminiu pana au fost gata. Am ornat cu patrunjel si putin sos tartar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii