Muschiul file se spala ,se taie in felii groase de cca 1-1,5 cm ,se spala si se zvanta.
Intr-un caston se pregateste marinata in care va sta carnea timp de o jumatate de ora : se amesteca sare,piper,cimbru dupa gust,jumatate din cantitatea de ulei de masline si vinul.
Dupa ce se scot fileurile de porc de la marinat se vor praji pe ambele parti in cantitatea de ulei ramasa,apoi se vor aseza intr-o tava,iar deasupra se pune cate un rulou de bacon cu felii de castravete acru la mijloc dupa gust si se coc cca 15 min-20 min...
In grasimea ramasa de la prajit se inabusa rosiile taiate cubulete,ceapa tocata marunt ,se adauga marinata ramasa si acest sos obtinut se va servi impreuna cu friptura.
Optional :Peste ruloul de bacon puteti pune o feliuta de cascaval,se va gratina si va da un aspect frumos.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii