Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitzul.
Baitzul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ceapa si usturoiul.Lasam carnea in baitz 24 de ore, apoi o stergem si afumam la foc. Inainte de servire, spalam muschiul, il fierbem in apa cu vin,usturoi, ceapa si condimente.
(Ca timp de preparare nu am alocat timpul de macerare si nici periada cat se afuma care e de circa 3 ore. Am specificat doar timpul efectiv pe care il aloc lucrand la carne si baitz)
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii