Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt, carnea data prin masina sau la robot. Se inabusa picurand cate putina apa. Se adauga vegeta fara sare si piper proaspat macinat. Se aleg foi de la o varza frumoasa si se taie cotorul. Foile de varza se oparesc si se scurg bine. Se unge o cratita cu unt si se presara pesmet. Se asaza cateva foi de varza pe fund, apoi un strat de carne tocata si iarasi un rand de foi de varza. Se repeta pana cand se termina carnea si varza. Deasupra musacalei se presara pesmet, se pune unt, smantana amestecata cu un praf de sare. Musacaua se da la cuptor si se verifica cand este gata. De obicei se tine cel putin 2 ore la cuptor ca sa se fragezeasca foile de varza. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii