Se prajeste in unt o ceapa taiata marunt, carnea data prin masina sau la robot. Se inabusa picurand cate putina apa. Se adauga vegeta fara sare si piper proaspat macinat. Se aleg foi de la o varza frumoasa si se taie cotorul. Foile de varza se oparesc si se scurg bine. Se unge o cratita cu unt si se presara pesmet. Se asaza cateva foi de varza pe fund, apoi un strat de carne tocata si iarasi un rand de foi de varza. Se repeta pana cand se termina carnea si varza. Deasupra musacalei se presara pesmet, se pune unt, smantana amestecata cu un praf de sare. Musacaua se da la cuptor si se verifica cand este gata. De obicei se tine cel putin 2 ore la cuptor ca sa se fragezeasca foile de varza. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii