Cartofii se taie felii, se pun in tava unsa cu ulei si se condimenteaza. Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 20 min. Legumele se curata si se taie felii. Se prajesc putin. Ceapa si usturoiul se toaca,se pun la calit. Se adauga carnea tocata si bulionul si se prajesc bine. Se condimenteaza. Compozitia de carne se aseaza peste cartofi si deasupra se pun rosii, vinete si dovlecei ca tiglele pe acoperis. Se topeste untul si se adauga faina, se toarna treptat laptele si se fierbe un sos.se adauga ouale, sare si piper. Se toarna sosul in tava si se coace 50 min. Se orneaza cu salvie.
Se serveste calda sau rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii