Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza.
Se prajesc intr-o tigaie de teflon pe ambele parti fara ulei.
Rosiile se spala si se taie felii.
Intr-o tava de yena se aseaza un rand de vinete in care se infig bucatele de catel de usturoi, un rand rosii si se continua asa.
Se prepara un dresing din ulei, cimbru, delikat, piper si alte condimente dupa gust si se toarna peste legume.
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt cca 30 min. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana scade zeama pe care si-au lasat-o legumele.
Se serveste calda, dar si rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii