Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am facut-o! :)
Mod de preparare:
- Se incepe cu vinetele, care se spala, se sterg si se taie felii de 1 cm.Se sareaza si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
- Se taie marunt prazul si se toaca usturoiul. Incingeti putin ulei de masline si caliti legumele. Apoi se adauga carnita si se lasa pe foc 5-6 min amestecand in continuu, Stingeti cu rosii, iar dupa ce incepe sa fiarba acoperiti partial cu un capac. Spre final se adauga frunzele de busuioc si se condimenteaza cu sare si piper.
- Vinetele se sterg cu un servet de bucatarie si se pun intr-un bol mare. Se stropesc cu ulei de masline si se rumenesc bine pe ambele parti intr-o tigaie anti-aderenta. Asezati apoi intr-un vas, dupa placul vostru, vinetele si sosul alternand cu mozzarella si parmezan ras. Dati la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 30 de minute si serviti calde cu o paine de calitate.
Mai multe detalii gasiti aici: http://3sisterscooking.blogspot.ro/2014/04/musaca-de-vinete.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii