Caliti ceapa in unt pana se inmoaie si adaugati granulele fierte si scurse de apa, fierbeti 10-15 min amenstecand.Adaugati condimentele, rosiile vegeta dupa gust si patrunjelul, dupa care acoperiti vasul si mai fierbeti inca 10 min.
Se ia vasul de pe foc, se lasa la racit si se amesteca continutul cu albusul batut de la 2 oua.Se taie vinetele in felii groase de 1-1,5cm se dau cu sre si se lasa cca 1ora la scurs.Uscati feliile de vinete si prajiti-le in ulei pe ambele parti.Ungeti un vas cu ulei si tapetatil cu pesmet.Pe fundul vasului asezati un rand se vinete felii, amestecul preparat anterior si acoperiti totul cu feliile de vinete ramase.
Bateti galbenusurile cu oul ramas si amestecati cu cascaval, apoi turnati peste musaca.
Se coace la foc moderat pana capaa o culoare aurie.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii