Caliti ceapa in unt pana se inmoaie si adaugati granulele fierte si scurse de apa, fierbeti 10-15 min amenstecand.Adaugati condimentele, rosiile vegeta dupa gust si patrunjelul, dupa care acoperiti vasul si mai fierbeti inca 10 min.
Se ia vasul de pe foc, se lasa la racit si se amesteca continutul cu albusul batut de la 2 oua.Se taie vinetele in felii groase de 1-1,5cm se dau cu sre si se lasa cca 1ora la scurs.Uscati feliile de vinete si prajiti-le in ulei pe ambele parti.Ungeti un vas cu ulei si tapetatil cu pesmet.Pe fundul vasului asezati un rand se vinete felii, amestecul preparat anterior si acoperiti totul cu feliile de vinete ramase.
Bateti galbenusurile cu oul ramas si amestecati cu cascaval, apoi turnati peste musaca.
Se coace la foc moderat pana capaa o culoare aurie.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii