Pentru meniul pascal, m-am gandit la o musaca de primavara ca fel principal.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.
Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.
Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.
Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.
Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.
Pofta Buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii