Speli bine hribii, apoi desfaci palariile, iar piciorusele le tai marunt. Tai marunt ceapa, o calesti in putin ulei, apoi adaugi carnea si partea hribilor taiata marunt. Sarezi si piperezi dupa gust si dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, iar zeama lasata de ciuperci a scazut, dai vasul deoparte. Cand compozitia s-a racorit, o amesteci cu ouale batute si verdeata tocata. Pe tava pe care coci ardeii pui palariile ciupercilor sa se friga si cand sunt gata, le scoti intr-o farfurie si le presari cu sare. Asezi apoi intr-o cratita (sau o tava) un rand de ciuperci fripte, un strat de tocatura pana termini cu ciuperci. Torni zeama pe care au lasat-o ciupercile si dai musacaua la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii