Fasolea se curata de capete,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare;
Carnea se spala,ceapa se curata,se taie bucati potrivite si se trec prin masina de tocat,dupa care se pun la calit in ulei timp de 15 minute,se asezoneaza si se lasa la racit;
Dupa ce compozitia s-a racit foarte bine,se adauga ouale si se amesteca foarte bine;
Se unge o tava de aragaz cu ulei,se aseaza un strat de pastai de fasole,apoi un strat de carne si tot asa ,dar trebuie avut grija sa fie 2 straturi de carne si trei de fasole;
Rosiile se taie felii subtiri si se aseaza peste ultimul strat de fasole;
Se face un sos din smantana,faina,bulion desfacut cu putina apa,se amesteca bine,se asezoneaza si se toarna peste musaca inainte de a o da la cuptor;
Tava se da la cuptorul incins in prealabil si se coace cca 15-20 minute la foc mediu;
Dupa coacere se poate orna cu patrunjel tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii