Dovleceii si rosiile se taie feli;\'feliile de dovlecei se prajesc in ulei dupa ce au fost sarate si lasate la scurs.
Casul se taie si el felii.
Se unge un vas de Jena cu unt,se presara cu pesmet si se asaza straturi de felii dovlecei,de rosii si de cas pana ingredientele se termina.Fiecare strat se presara cu sare si oregano.
Se stropeste musacaua cu ulei,se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 25 minute.Se scoate folia si se mai tine la cuptor inca 5 minute.Se serveste taiata in cuburi mari.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii