Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam sa scada si apoi o lasam sa se raceasca. Dupa racire, condimentam, adaugam mararul si oul, si amestecam.Curatam la capete si taiem dovleceii rondele sau pe lung(eu i-am taiat pe lung).
Montam musacaua in felul urmator:ungem tava cu putin ulei si asezam un strat de dovlecei, un strat de amestec de carne,iar dovlecei iar carne, ultimul strat sa fie de dovlecei. Punem rosii taiate felii sau suc de rosii. Nu mai adaugam alt lichid deoarece dovleceii isi vor lasa suficienta apa. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor aproximativ 1 ora dupa care scoatem folia si mai lasam sa se rumeneasca putin. Musacaua fiind rumenita, o servim calda alaturi de castraveciori sau dovlecei murati. Este o bunatate!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii