Musaca de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr margarina
  • 2 ling unt
  • o ling pesmet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i rondele. Rumeneste feliile de cartofi in ulei.

Separat caleste ceapa in ulei cu adaos de apa. Pune pieptul de curcan trecut prin masina de tocat si lasa-l sa se inabuse bine.

Dupa ce s-a racorit adauga parmezanul ras si ouale batute cu sare

Unge o tava cu unt, tapeteaz -o cu pesmet. Asaza un start cartofi si intinde amestecul de carne. Acopera cu cartofi si felii de cascaval.

Stropeste cu margarian topita si lasa la cuptor 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise