Desfaci conopida si brocoli in buchetele si le fierbem separat 5 min. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei se adauga si carnea si se amesteca sa nu se prinda de fund. Se sareaza si pipereaza si se adauga si boiaua. Stingi focul adaugi si patrunjelul ungi o tava cu margarina, presari pesmet. Se pune un strat de conopida, cascaval, carne si tot asa. Deasupra se pun brocoli pe margine, la mijloc fasii de gogosar. Bateti ouale cu sare si faina, torni amestecul peste conopida si presari restul de cascaval. Tii la cuptor 30 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii