Se spala cartofii si se pun la fiert. Se curata ceapa si morcovii si se dau pe razatoare. Se taie ciupercile marunt. Se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcoii, apoi se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba. Se adauga apa daca este necesar. Apoi se lasa sa se raceasca si se dau pe masina de tocat. Se adauga bulionul, patrunjelul, mararul, sare si piper dupa gust. Se curata cartofii fierti si se taie felii.
Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din cartofii, apoi amestecul de ciuperci si cealalta jumatate de cartofi. Deasupra se pune 1 lingura de bulion dizolvata intr-o cana de apa si verdeata tocata marunt. Se da la cuptor 30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii