Pentru zile de sărbătoare sau de weekend, ca să vă răsfățați gustul și simțurile, vă propun o musaca de cartofi. Gătită cu multe legume și la final servită cu smântână este un deliciu!!!
Pentru început, prăjim puțin feliile de cartofi în puțin ulei, doar cât să se înmoaie și le scoatem pe hârtie absorbantă. Separat, călim carnea tocată împreună cu ceapa și ardeiul tocate, presărăm peste ele cimbrul uscat, sare și piper apoi, într-un vas rezistent uns cu unt asamblăm musacaua. Astfel, punem un strat de cartofi presărat cu verdeață, sare și piper peste care punem carnea și legumele călite, iar la final alt strat de cartofi. Două roșii le tăiem bucățele și le punem peste musaca, iar ultima roșie o feliem și ornăm cu ea mâncarea. Presărăm și restul de verdeață, apoi turnăm puțină apă și o dăm la cuptor aproximativ o jumătate de oră.
Să aveți poftă bună!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii