Se caleste in ulei ceapa,ardeiul tocat fidelute,carnea,1 ligurita sare.Se tine pe foc pana scade si se prajeste putin carnea,apoi se adauga sosul de rosii si se lasa sa scada.Cand este suficient de scazuta se ia de pe foc,se amesteca cu oauale,smantana si faina.Se pregatesc cartofii:se curata ,se taie in felii de 0,5 cm.grosime si se prajenc putin in ulei.Se aranjaza intr-o tava,un stat de cartofi se pune apoi un strat din compozitia de carne pt.musaca,se continua asa pana se termina copozitia facuta din carne.Deasupra se presara cascaval ras si se da la cuptor pentru 30.min,sa capete o culoare frumoasa si sa scada.Musacaua se serveste calda,presarata cu partunjel tocat si frunze de telina. Pofta buna!!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii