Se căleşte o ceapă tăiată cubuleţe în puţin ulei împreună cu condimentele de mai sus. Apoi se pune carnea tocată şi se căleşte cam 10 minute, învârtind din când în când. Se pun apoi două linguri de bulion şi o cană de apă şi se lasă totul la foc potrivit cam 20 minute. Separat cartofii se curăţa, se spală şi se taie în felii de 5mm grosime. Se prăjesc în tigaie, nu foarte mult ci doar cât să devină rumeniţi pe fiecare parte. Ouăle se fierb tare, se curăţă şi se vor tăia felii.
Într-un vas yenna se pune un rând de cartofi, un rând de carne, ouăle tăiate felii, apoi iar un rând de cartofi, carnea şi iarăşi un rând de cartofi. Se va rade caşcaval acoperind întreaga suprafaţă a vasului. Se dă totul în cuptorul, încălzit în prealabil, la foc mijlociu, aproximativ 30 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii