Vinetele si cartofii se taie rondele si se prajesc in ulei de masline, separat, pana devin aurii, apoi se scurge aseaza pe prosoape de hartie.Se caleste carnea tocata se adauga ceapa tocata fin si usturoiul zdrobit. Se toarna vinul si condimentele, se fierb pana scad la jumatate, se adauga apoi rosiile taiate cubuti si se lasa pe foc 15 minute.
Se prepara sosul alb: se topeste untul si se adauga treptat faina amestecand continuu. Se toarna laptele treptat zeama de lamaie. Se omogenizeaza bine cu galbenusurile frecate in prealabil, se adauga parmezanul ras. Toata compozitia se tine pe foc cateva minute, se potriveste la gust de sare, piper, cand este gata se lasa sa se raceasca.
Intr-o tava se presara pesmet dupa care se asaza un strat de vinete apoi un strat de cartofi un strat de carne si un strat de sos alb repetand operatia pana la epuizarea ingredientelor deasupra punandu-se sos alb. Se presara deasupra pesmet si parmezan ras, se da vasul la cuptor 45 de minute, pana parmezanul capata o culoare aurie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii