Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga carnea tocata,sare,piper,cimbru,pasta de ardei,pasta tomate,patrunjel,o jumatate de cana de apa si se lasa la foc mic pentru 15 min. Cartofii se curata si se taie rondele subtiri. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza un strat de cartofi, amestecul de carne tocata, inca un strat de cartofi, iar deasupra se pun ouale batute amestecate cu smantana. La final presaram cascaval ras. Se da totul la cuptor pentru 45 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii