Legumele se curata, se spala, se taie si se aseaza intr un borcan de 10 litri, intercalate cu fasii de hrean si usturoi.
E bine ca fasolea sa fie fiarta in prealabil 5 - 10 minute in apa cu sare.
Separat se fierbe apa cu sarea, se adauga otetul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin.
Apa se toarna fierbinte in borcanul cu legume, se lasa sa se racesca si se completeaza daca e nevoie cand se mai raceste.
Cand se raceste se acopera ermetic si se pastreaza la rece.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii