Se piseaza usturoiul foarte bine pana devine ca o pasta.Se pune usturoiul intr un bol sau castronas,apoi putina sare si putina maioneza si se freaca bine.Treptat se pune si restul de maioneza dupa care adaugati smantana si amestecati foarte bine.Pe parcurs se poate gusta si se adauga sare dupa gust.La final se pune otet ,masura fiind chiar dopul de la otet si anume 1 dop, maxim 1 dop si jumatate.Se poate servi la cartofi prajiti cu copane de pui prajite.Pofta buna !
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii