Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza, apoi fiecare lingura de faina amestecata cu praful de copt si cernuta, si se amesteca bine cu o spatula; la final se adauga uleiul si sarea dupa gust.
Se toaca ceapa verde, sunca si seadauga, impreuna cu maslinele si cascavalul ras in compozitia de oua amestecandu-se usor de sus in jos cu o spatula.
Intr-o tava de briose se pun cupe de hartie pentru briose si se toarna din compozitie in fiecare cupa pana la jumatatea acesteia (briosele o sa creasca la copt), in varful fiecarei cupe cu compozitie se aseaza o rosie cherry sau o jumatete (depinde de marime) si se da la cuptor pana se fac aurii. Se testeaza cu scobitoarea, iar cand sunt gata aceasta trebuie sa iasa curata, fara urme de aluat. Se servesc ca atare.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii