Amestecam faina cu praful de copt,parmezanul ,sare si piper;
Separat amestecam ingredientele lichide:oul,laptele,untul topit,
Separat taiem cubulete crenvustii,si cascavalul;
Amestecam compozitia lichida cu faina,amestecam usor nu mai mult de 3-4 ture,adaugam crenvustii si cascavalul;
Luam formele de muffins le ungem cu unt sau ulei ,presaram pesmet,in modul acesta nu se lipesc de forme,umplem formele 3/4;Deasupra putem orna cu pinoli faramati sau in cazul meu cu fistic faramitat,introducem in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute;
OBS: nu deschidem cuptorul pana la sfarsitul coacerii;
Ingredientele se amesteca cat mai putin posibil;
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii