Muffins inimioare de Ziua Indragostitilor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Muffins inimioare de Ziua Indragostitilor

Ingrediente

  • 250 grame faina
  • 1 plin praf copt
  • 175 grame zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100/150 grame ciocolata taiata marunt sau rasa pe razatoare
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 plin zahar vanilat
  • 1 ou

Mod de preparare

Amestecam faina, praful de copt,lingurile de cacao si ciocolata intr-un vas. In alt vas batem oul intreg cu zahar, vanilie, ulei si lapte.

Adaugam peste prima parte uscata si amestecam. Obligatoriu adaugam continutul lichid in vasul cu cel uscat si nu invers!! Amestecam cu grija pana la omogenizarea continutului.

Ungem formele cu ulei si faina si punem in ele jumatate din inaltime!Atentie sa nu depasiti deoarece isi mareste volumul. Se tin in cuptorul preincalzit doar 10 minute, pentru a nu se intari.

Tipsuri: inainte de a introduce formele la cuptor, presarati cioco taiata marunt peste formele umplute. Eu am folosit Milka cu Oreo si gustul este incredibil.

Pentru o savoare de neuitat adaugati si o crema, dupa gust. Am presarat-o cu caise confiate taiate marunt.

Baftaaa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise