Muffins fine cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Muffins fine cu ciocolata

Ingrediente

  • 200ml lapte
  • 160g unt moale
  • 180g faina
  • 100g zahar
  • 2 oua
  • 100g ciocolata amara+30g tocata fin
  • o jumatate praf de copt
  • o cafea expresso (optional)
  • Forme de muffins unse cu ulei sau unt si tapetate cu faina

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul si le dam deoparte;

Ameste3cam faina cu praful de copt ,zaharul si un varf cutit sare;

Separat amestecam ingredientele lichide:laptele,ciocolata si untul topite,cafeaua,si ouale intregi;

Compozitia lichida o amestecam cu cea de faina,iar la sfarsit incorporam ciocolata faramitata;

Turnam compozitia obtinuta in formele de muffins unse si tapetate si introducem in cuptorul cald180°C timp de 15 minute;

Se servesc uc zahar pudra pe deasupra,sunt deosebite la micul dejun;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise