Intr-un vas amestecam faina,zaharul,praful de copt si bicarbonatul;
Intr-un alt vas amestecam ouale intregi,miuxand bine,adaugam untul topit,laptele la temperatura camerei si vanilia;
Unim cele doua compozitii,amestecand pana la incorporare cu o lingura de lemn,pregatim formele de muffins captusite cu hartie speciala si umplem pe jumatate cu compozitia pregatita;
In fiecare forma adaugam o lingurita de nuttela peste care vom adauga o alta lingura de compozitie;
-Mie mi-au iesit 10 muffins pufosi si plini de nutella in mijloc;
-Le introducem in cuptorul cald 190°C timp de 20 minute!
Pofta buna:))
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii