Faina am amestecat-o cu praful de copt si zaharul iar margarina am topit-o in lapte.Am combinat apoi ingredientele uscate cu cele ude.Am adaugat apoi si oualele batute si aromele.Compozitia rezultata va avea consistenta unei smantani groase.
Ciocolata am maruntit-o cu un cutit sa arate ca niste aschii.
In una din forme am asezat hartiile pentru muffins si le-am umplut cu compozitia de vanilie.Deasupra am pus ciocolata.
In compozitia ramasa am adaugat cacao si putina esenta de rom.La fel ca si cu prima compozitie am asezat-o dar in alta forma.Aveam una de 6 bucati si una de 12.La cele cu cacao am ornat cu diferite bilute de ciocolata si ciocolata neagra.
Am lasat la foc potrivit pana au trecut testul scobitorii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii