Intr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,praful de copt,zaharul si sarea;
Intr-un alt bol amestecam ingredientele lichide:Untul topit pe care-l batem bine cu mixerul,adaugam oul intreg iar la sfarsit laptele;
Amestecam amestecul lichid cu ingredientele uscate ,adaugam ciocolata granulata,amestecam usor;
Varsam amestecul in forme de muffins putin mai mult de jumatate,adaugam o lingurita de gem,adaugam deasupra o alta lingurita de compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute depinde de cuptor;
Le pudram cu zahar si le servim!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii